TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Verdien geld met je Facebook account

Verdien geld met je Facebook account

De meer dan 5 miljoen mensen die in Nederland op vrijwel dagelijkse basis actief zijn op Facebook kunnen daar vanaf nu geld mee verdienen. Via het Nederlandse Facemij kun je namelijk betaalde boodschappen van bedrijven op je Facebook pagina plaatsen.

In Amerika is het concept van reclameboodschappen op Facebook pagina\'s van gebruikers al gesneden kost. Daar wordt door sommige populaire gebruikers per adverteerder al duizenden euro\'s verdiend. Hier gaat het dan meestal wel om internationale beroemdheden zoals artiesten. Maar ook veel grote organisaties geven hun Facebook account in beheer aan een marketingbureau. Deze mensen proberen dan zoveel mogelijk geld te verdienen met die pagina.

Wie mee wil doen met geld verdienen via Facebook kan dat met Facemij op een aantal verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door gesponsorde content als video\'s, afbeeldingen, applicaties en overige content op de pagina te plaatsen. De berichten die je kunt kiezen zijn relevant voor je eigen pagina en hoe meer bezoekers je hebt, des te meer geld je zult verdienen.

Adverteerders kiezen voor adverteren op Facebook omdat ze op die manier gemiddeld een hoge respons krijgen op hun advertenties en er weinig geld hoeft te worden geïnvesteerd in de campagnes. Het is ook een goede manier om heel snel een bepaalde reclameboodschap te verspreiden. Door bij steeds meer gebruikers interesse te kweken voor de eigen Facebook pagina kan de schare eigen fans ook worden opgebouwd en met elke nieuwe reclameboodschap worden uitgebreid.