TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen aan uitvindingen

Geld verdienen aan uitvindingen

Enige weken geleden gaven we je al wat tips over geld verdienen met je iPhone. Vrijwel alle manieren daarvoor zijn gebaseerd op de sterke aantrekkingskracht en werking van sociale media. Aan dat lijstje kunnen we nu een nieuwe manier van online geld verdienen toevoegen. Met een onlangs gelanceerde app genaamd Quirky kun je namelijk een origineel idee voor een product delen met andere mensen en er geld mee verdienen als het in productie wordt genomen.

Wanneer je een origineel idee hebt voor een nieuw product stuur je een omschrijving van het idee naar het nieuwe platform. Je kunt ook meteen een schets of tekening toevoegen. Wanneer anderen wat in het idee zien kunnen ze helpen het verder uit te denken. Als er veel enthousiasme ontstaat voor het product wordt het nog grondiger bekeken, ditmaal door ontwerpers en technici van Quirky. Daarna wordt het bij genoeg potentie in productie genomen en is het product te koop. Dat verkopen gebeurt in de eigen webshop van het platform terecht komt. Natuurlijk is daarna een deel van de opbrengst voor de uitvinder zelf.

Je hoeft niet per se een uitvinder te zijn om mee te doen met Quirky. Wanneer je bijvoorbeeld goed bent in het verzinnen van productnamen en slogans kun je jezelf vooral daarop richten. Iedereen die aan een bepaald product actief heeft bijgedragen krijgt namelijk een deel van de vergoeding. Daarbij wordt natuurlijk wel gekeken in hoeverre je bij dat product betrokken bent geweest.