TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je iPhone

Geld verdienen met je iPhone

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar je kunt tegenwoordig ook al geld verdienen met je iPhone. Bijvoorbeeld door aan korte polls mee te doen met de gratis app NPolls. Of anders met het programma Roamler, gemaakt door twee Nederlanders, waarmee je tegen betaling kleine opdrachten uitvoert.

Vragen beantwoorden

Met de nieuwe gratis app NPolls kun je geld verdienen door enquetes in te vullen. Voor het beantwoorden van een aantal vragen krijg je 20 cent per keer en er wordt uitbetaald vanaf 10 euro. Het zal dus niet snel een vetpot worden, maar toch is de app al redelijk populair. Registreren doe je met een e-mailadres. Dat is ook het enige wat er nodig is om het geld uit te keren dat je hebt verdiend. Er wordt door NPolls namelijk uitbetaald met Paypal.

Je kunt ook tegen betaling zelf polls aanmaken om mensen over een bepaald onderwerp te ondervragen. Van actuele gebeurtenissen tot de markt peilen over een bepaald product, alles is mogelijk. Wanneer je een poll aanmaakt worden naderhand de antwoorden per e-mail naar je verstuurd. Er zit natuurlijk wel een nadeel aan deze manier van enquêteren, er is namelijk weinig tot niets bekend over de mensen die de vragen hebben beantwoord.

Opdrachten uitvoeren

De app Roamler is ontwikkeld om mensen tegen betaling bepaalde opdrachten te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het fotograferen van graffiti voor de gemeente Amsterdam voor twee euro per foto, zodat de gemeente Amsterdam weet welke graffiti mag blijven. Of in opdracht van Heineken in kroegen biertjes op de foto zetten om te onderzoeken hoe vakkundig er daar getapt wordt. Momenteel wordt deze applicatie nog getest, maar hij zal binnenkort ook voor het grote publiek worden vrijgegeven.