TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met afvallen

Geld verdienen met afvallen

Het klinkt te mooi om waar te zijn, u werkt zichzelf in het zweet en u kunt er ook nog eens geld aan gaan verdienen! Maar dat kan nu echt. Door het verliezen van kilos maak je kan sop een geld prijs, dat zegt Marja van den Berg. Ze organiseert met een aantal collegas de Weight Loss Challange. Het is een concept uit Amerika en het kan op diverse dagen in de week. Het concept is vrij eenvoudig, het zijn 12 wekelijkse workshops van 60 minuten waar gesproken wordt over gezond eten en bewegen. De deelnemers leren hier over gezond eten en gewichtbeheersing. Het is vaak moeilijk om de eenmaal afgevallen kilos eraf te houden, daarom leggen ze hier extra veel nadruk op.

Maar hoe kunt u nou geld verdienen met afvallen? Om deel te nemen moet u 60 euro betalen, dit is voor de 12 workshops. Van deze 60 euro gaat 35 euro in een grote prijzenpot, hoe meer deelnemers hoe hoger het te winnen bedrag. De 3 deelnemers welke na de 12 workhops het meeste zijn afgevallen (percentage) mogen het prijzengeld aan elkaar verdelen.

De organisatie maakt duidelijk dat snel geld verdienen met afvallen leuk is, maar, dat het verliezen van kilos altijd een winst is voor uw gezondheid!