TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen in avondspits

Geld verdienen in avondspits

Wist u dat u met het mijden van de avondspits tegenwoordig ook geld kunt verdienen? Het project van Verkeer en Waterstijd heeft SpitsScoren. Vanaf volgende maand kunnen automobilisten in de omgeving van Rotterdam geld verdienen aan de avondspits. Deze mensen konden al geld verdienen met het ontwijken van de ochtendspits maar dit kan nu ook met de avondspits. Het project bleek relatief succesvol te zijn, daar waar honderden automobilisten flexibel gingen werken en buiten de spitstijden de weg op gingen.

De automobilisten kunnen per werkdag ongeveer 5 euro verdienen door de files te mijden. Het eerste target van 500 automibilisten is ruimschoots gehaald met 740 automobilisten welke dagelijks de spits meden dankzij de regeling. De nieuwe regeling geeft nog meer automobilisten de mogelijkheid om hier geld mee te verdienen. Wie fulltime werkt kan op deze manier toch een leuk extra centje verdienen!