TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen aan sluikreclame

Geld verdienen aan sluikreclame

Wist u dat diverse bedrijven nu ook al celebrities inzetten om geld te verdienen? Uit onderzoek van deze bedrijven bleek dat als een bekend iemand een product aanprijst dit massaal gekocht wordt. De bedrijven hebben hierom bepaalde bekende filmsterren \"omgekocht\" door deze te laten twitteren over bepaalde producten. Paris Hilton krijgt bijvoorbeeld 7000 euro per sluikreclame tweet, dat was vandaag te lezen in de pers. Officieel wil Twitter graag geen sluikreclame, dit mag wel maar dan moet dit afgesloten worden met de #spon of #ad tag wat staat voor gesponsored.

Of gewone mensen zoals jij en ik ook geld kunnen verdienen aan reclame twitteren is nog maar de vraag. In Nederland en Belgie zijn weinig tot geen bedrijven die hiervoor willen betalen. Echter als u zeer veel followers heeft op Twitter, zou u een dergelijk bedrijf kunnen benaderen of deze interesste hebben in een advertentie. Geld verdienen met sluik reclame zou dus ook mogelijk kunnen zijn voor u!