TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Nieuwe prijsvragen en enquetes!

Nieuwe prijsvragen en enquetes!

Wie wil er nou niet graag geld verdienen door iets te winnen? Vanaf vandaag hebben wij maarliefst 6 nieuwe campagnes onder \"Prijsvragen en enquetes\" geplaatst. Het gaat om prijsvragen en enquetes waarbij u geweldige prijzen kunt winnen. De prijzen varieren van een Iphone totaan een geheel verzorgde shoppingreis naar New York. Meedoen is eenvoudig en kost u niets, u volgt de gegevens en vult in wat de campagne graag van u wilt weten. Als dank hiervoor zal er aan het eind van de periode een winnaar getrokken worden uit alle deelnames welke de geweldige prijs in ontvangst mag nemen.

Meedoen met prijsvragen en enquetes is erg leuk. Wie kent het nou niet? Bij de bakker, in de supermarkt en op tv, u komt overal acties tegen waarbij u prijzen kunt winnen. Bent u diegene die nog nooit wat gewonnen heeft? Wat maakt het uit, probeer de acties eens en kijk of u ditkeer wel geluk heeft. Vorig jaar werd een bezoeker van GratisZakgeld.nl de winnaar van een geweldige flatscreen TV na het meedoen aan een enquete, ze bedankte ons voor de tip om mee te doen.

In het verleden zijn er mensen op TV geweest welke hun geld konden verdienen met het meedoen aan kansspelen, prijsvragen en enquetes. Dit gezin had een heel huis opgebouwd uit gewonnen goederen en geld. Dit gezin was dan ook echt een geluksgezin welke bijna alles won wat er te winnen viel. Echter blijkt uit de laatste berichten dat het gezin vrijwel al het prijzengeld verloren is door dit te vergokken. Geld verdienen is leuk, hoe minder u ervoor hoeft te doen, hoe beter!