TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

5 ideeŽn om online geld te verdienen

5 ideeŽn om online geld te verdienen

Iedereen zit wel eens krap bij kas, of je wil gewoon eens lekker geld uitgeven. Er zijn verschillende manieren om makkelijk geld te verdienen. Gratiszakgeld.nl zet voor jou 5 ideeën op een rijtje.

1.    Begin een blog
Met een online blog is makkelijk geld te verdienen. Er zijn verschillende websites waar je een blog kunt beginnen. Je kunt een blog beginnen over je eigen leven of over een bepaald onderwerp. Plaats advertenties of biedt advertentieruimte aan. Makkelijk verdienen!

2.    Schrijf artikelen
Ben jij een beetje goed in de Nederlandse taal? Misschien is schrijven wel iets wat je leuk vindt. Bied jezelf bijvoorbeeld aan op een forum waar mensen iemand zoeken om teksten te schrijven voor hun website. Dit kunnen informatieve teksten zijn, nieuwsberichten of een inhoud van de website.

3.    Verkoop via Ebay
Ben jij een vrouw die een overvolle kledingkast heeft? Of een man die van zijn stripcollectie af wil? Zet je collecties kleding of stripboeken op Ebay en het geld is zo verdiend.

4.    Bied diensten aan
Verveel je je op zondagmiddag? Niks is fijner dan een boswandeling maken met de hond of lekker met een stel kinderen ravotten. Schrijf je in op verschillende websites als babysitter of als iemand die de hond wel wil uitlaten. Vraag een paar euro per uur en voor je het weet is je saldo omhoog én heb je een leuke middag gehad.

5.    Help studenten
Heb je talent voor een bepaald vak en wil je studenten helpen? Veel studenten willen bijles voor bepaalde vakken maar kunnen dit niet op hun school realiseren. Bied hulp aan deze studenten. Studenten zijn niet de meest rijke mensen, dus wees realistisch met het geld wat je ervoor vraagt.