TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met het drinken van alcohol?

Geld verdienen met het drinken van alcohol?
De Nijmeegse Radboud Universiteit gaat in 2011 elke week 1000 studenten een alcohol bevattend drankje laten drinken. De studenten krijgen 100 euro en moeten hiervoor een vragenlijst invullen. Het onderzoek van de Universiteit is erop gericht om het drankgebruik van HBO en universiteit studenten is en hoe dit zich ontwikkeld. De universiteit hoopt dat er 2000 studenten op af komen die wel geld willen verdienen. Het onderzoek is op zoek naar studenten tussen de 18 en 24 jaar, het uiteindelijke doel is om drankmisbruik onder jongeren aan te passen. Door de vergoeding van de toch al vaak krap bij kas studenten, hoopt het onderzoek een groot publiek te trekken.

Het is niet de eerste keer dat studenten geld verdienen door middel van onderzoeken. Omdat iedereen druk en bezet is in de huidige generatie zullen deze niet zo snel meer gratis deelnemen en tijd besteden aan onderzoeken. Het komt ook steeds vaker voor dat bedrijven dan geld geven of bijvoorbeeld een cadeautje als dank voor het invullen van een enquete, deze is voor het bedrijf/onderzoek dan ook erg belangrijk. Wil jij zelf geld verdienen met bijvoorbeeld jouw mening of ervaring? Kijk eens bij onze betaalde enquetes en wellicht maakt u kans op een leuke prijs. Echter zijn er in Nederland nog niet echt goede mogelijkheden om geld te verdienen op internet met onderzoeken invullen, dit zijn slechts incidentele campagnes.