TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Koningsdag

Hoe kan ik geld verdienen met koningsdag? Vooral jongeren gaan de vrijmarkt opzoeken om wat euros bij te verdienen. Echter mag u niet zomaar alles verkopen, wij hebben een overzicht gemaakt.

Geld verdienen met Koningsdag

Koninginnedag is een dag waarop veel mensen geld proberen te verdienen. Sommigen slagen er in om met veel geld naar huis te gaan, anderen helaas wat minder. De meest voorkomende en ook vanzelfsprekende manier om geld te verdienen op Koninginnedag is wel door het verkopen van oude spullen. Koninginnedag staat bekend om de vele vrijmarkten en rommelmarkten die overal in het land plaatsvinden. Als u nog oude spullen heeft waar u vanaf wilt kunt aan een dergelijke markt deelnemen en proberen uw spullen te verkopen.

Betalen om te verkopen

Geld verdienen met vrijmarktEen belangrijk punt om op te letten is of de markt waar u spullen gaat verkopen geen markt is waar u moet betalen om er te mogen zitten met uw spullen. Veel markten vragen namelijk een kleine vergoeding voor de mogelijkheid om spullen te verkopen. In ruil voor dit bedrag organiseren zij namelijk deze markt.

Zij maken veel kosten en uren om bijvoorbeeld de vergunningen te regelen, dus het is niet vreemd als ze daar een kleine vergoeding tegenover zetten. Als dit het geval is moet u vaak wel van te voren een plaats reserveren.

Boeken en speelgoed

Veel Nederlanders bezoeken de verschillende vrijmarkten en rommelmarkten om op zoek te gaan naar speelgoed en boeken. Voornamelijk speelgoed doet het altijd goed bij de kinderen. Als u van uw oude speelgoed af wilt omdat uw kinderen er bijvoorbeeld te groot voor geworden zijn heeft u grote kans dat u het kunt verkopen op een dergelijke markt tijdens Koninginnedag.

Tenminste, als u er niet te veel geld voor vraagt. Ga er namelijk maar van uit dat er nog veel meer mensen zijn die speelgoed aanbieden op de markt. Als u uw speelgoed voor een laag prijsje aanbiedt kunt u er zeker nog iemand blij mee maken.

Boeken doen het ook altijd goed om te verkopen. Veel mensen zien dan weer boeken uit hun jeugd liggen die ze kwijt zijn geraakt of die gewoon door de jaren heen kapot zijn gegaan. Een nieuw exemplaar is dan vaak niet meer te krijgen. Als u over oude boeken beschikt die nog in goede staat zijn raakt u deze over het algemeen wel kwijt op een Koninginnedagmarkt.

Eten verkopen

Als u geen oude spullen heeft om te verkopen, of deze gewoon niet kwijt wilt, kunt u ook andere zaken aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan zelfgebakken wafels of andere lekkernijen. Veel mensen worden hongerig van het rondstruinen op markten, en zullen dus maar al te blij zijn als ze bij u iets lekkers te eten kunnen kopen. Let er wel op dat dit niet overal toegestaan is. Zeker op markten waar al eten en drinken voorzien is kunt u ervanuit gaan dat het niet toegestaan is om zelf ook nog eten of drinken te verkopen.

Andere manieren om geld te verdienen met Koninginnedag

Naast het verkopen van spullen en eten zijn er nog veel meer manieren om geld te verdienen. Wat te denken van het opknappen van klusjes bijvoorbeeld? Misschien kunt u wel de auto van de buurman wassen voor een vergoeding? Er zijn vele verschillende klusjes mogelijk, en veel mensen zitten te springen om hulp. Zeker nu het aantal oudere mensen in Nederland zo hard stijgt, kunnen veel mensen wel een extra hand gebruiken bij bijvoorbeeld het zomerklaar maken van de tuin. Ben creatief, en u verzint zeker een leuke manier om een centje bij te verdienen!