TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Facebook

Facebook is een bijzonder bekend sociaal platform, ook wel als opvolger van Hyves gezien. Uiteraard heeft dit platform, wat miljarden dollars waard is, diverse manieren om voor u een extra inkomen te genereren!

Geld verdienen met facebook

Geld verdienen met Facebook is een van de vele mogelijkheden om een extra inkomen te genereren. Dat geldt ook als je tot nu toe niet echt actief was en meer naar berichten van anderen kijkt, dan er zelf informatie op plaatst.

De kracht van Facebook
De kracht Facebook kan natuurlijk niet ontkend worden. Je hoeft alleen maar even na te gaan wat Project X tot gevolgen heeft gehad en de kracht van Facebook is onmiskenbaar duidelijk. Marketeers kunnen van die kracht gebruikmaken om geld te verdienen met Facebook.

Geld verdienen via Facebook
Als je op zoek gaat naar informatie over geld verdienen via Facebook kom je vaak op hetzelfde uit, zoals:

Facebook geld verdienen - Een fanpage maken
- Zorgen dat je veel likes krijgt
- Je product of dienst promoten

Het maken van een fanpage is nog niet zo moeilijk, maar het wordt al een stuk lastiger als je veel likes wilt creëren. Daarvoor worden dan weer tips gegeven, zoals:

- Betrokkenheid bij fans
- Goede content verzorgen
- En nog veel meer van die tips die je ook zelf kunt bedenken

In de informatie over geld verdienen met Facebook viel het op dat steeds dezelfde tips naar voren kwamen, maar het is natuurlijk veel interessanter als er praktische tips worden geboden om ook echte meer likes te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld likes kopen, maar dat is minder interessant, omdat het likes zijn van niet actieve gebruikers van Facebook. Het is namelijk wel belangrijk om op een fanpage bijvoorbeeld echte fans te ontvangen, die ook interesse hebben in de aangeboden producten of diensten.

Facebook Ads
Facebook Ads bieden de mogelijkheid om bezoekers naar je fanpage te leiden, maar dat kost wel geld en het is daarbij nog maar de vraag of het daadwerkelijk ook wat oplevert. Worden ze bijvoorbeeld dan wel een echte fan en zullen de fanpagina ook liken? Het is lastig om daar vooraf duidelijkheid over te krijgen.

Het is dan dus de vraag hoe de kracht van Facebook het beste gebruikt kan worden. Een paar vrienden uitnodigen die likes weggeven zet natuurlijk geen zoden aan de dijk, want daar zijn minimaal honderden personen voor nodig.

Echt alle informatie over geld verdienen met Facebook komt uiteindelijk weer op hetzelfde neer, zoals het gebruiken van Facebook Ads of het stoppen van veel tijd in het opzetten van een community. Er wordt zelfs aangeboden om een Social Media Training te volgen, waar een aardig prijskaartje aanhangt, maar waar je ook niets mee opschiet. Ook daarvoor geldt dat alles weer op hetzelfde neerkomt.

Het is dus ook maar beter om zelf op zoek te gaan naar mogelijkheden en je eigen creativiteit in te zetten om geld te verdienen met Facebook, want de mogelijkheden zijn er echt wel.