TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met reclame op uw auto!

Met het bestickeren van uw auto kunt u gemakkelijk en snel geld verdienen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Geld verdienen met autoreclame

Er zijn verschillende bedrijven die aan particulieren de mogelijkheid bieden om met reclame op hun auto geld te verdienen. Met bedrijfsreclame rondrijden in de auto is natuurlijk een simpele manier van geld verdienen. Er worden reclamestickers op de auto geplaatst en daarbij wordt een bepaalde periode overeengekomen. Er hoeven niet speciaal meer kilometers gereden te worden.

Weinig moeite en makkelijk geld verdienen. De autorijder moet er natuurlijk geen bezwaar van maken dat er een reclamesticker op de achterruit of op de zijkant van de wagen wordt geplakt.

Verdiensten
Met reclame rondrijden is een leuke manier om geld bij te verdienen. Het gemiddelde bedrag ligt ongeveer rond de tien euro per maand en dat is snel verdiend zonder er veel voor te doen. Het is niet mogelijk om een compleet inkomen te genereren door met bedrijfsreclame op de auto rond te rijden.

Auto ReclameGeen addertje onder het gras
Bij deze manier van geld verdienen is er geen sprake van specifieke adders onder het gras. De reclamesticker is van een bedrijf en daarom ook van een goede kwaliteit. Bovendien wordt de reclame op een professionele wijze aangebracht en hoeft de autorijder dat niet zelf te doen.

Na afloop van de overeengekomen periode wordt de sticker er vanaf gehaald. Dat doet het bedrijf, waarbij er meteen bevestigd is dat de auto steeds met de sticker heeft rondgereden.

Bemiddelaars autoreclame
Let bij het in zee gaan met een bemiddelaar in autoreclame wel op de werkwijze. Het is namelijk niet normaal als er eerst inschrijfgeld betaald moet worden. De bemiddelaar in autoreclame zal namelijk verdienen aan de adverteerders en dus niet aan degene die met de auto gaat rondrijden. Als er wel inschrijfgeld moet worden betaald, wordt er vaak een vage garantie op autoreclame gegeven. De kans is dan aanwezig dat er geen bedrijven komen om de auto van reclame te voorzien en dan is het inschrijfgeld voor niets betaald.

Een betrouwbaar bedrijf zal altijd contactgegevens op de website plaatsen, zoals een adres en telefoonnummer. Het is ook altijd mogelijk om via Google het bedrijf te zoeken en te kijken wat de ervaringen van anderen ermee zijn.

Vooruit betalen
Het is verstandig om een bedrijf een bepaald bedrag vooruit te laten betalen voordat u uw auto laat bestickeren. Het kan voorkomen dat een bedrijf vroegtijdig failliet gaat en vervolgens zit u met stickers op uw auto. Geld verdienen met auto reclame is makkelijk maar heeft wel een hoop aandachtspunten en risicos!