TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als rattenvanger

Geld verdienen als rattenvanger

Er lopen steeds meer ratten rond en vooral in New York, waar het een echte plaag is. Ratten verspreiden er ziektes, maar zorgen ook voor beschadigingen aan huizen en bedrading. Hoogste tijd dus om het rattenprobleem aan te pakken en daarom is New York nu op zoek naar een hoofd knaagdierenbestrijding. Het hoofd rattenbestrijding heeft natuurlijk een grote verantwoordelijkheid om een strategie te ontwikkelen en de rattenplaag tot het verleden te laten behoren. Lijkt het je wel om op deze manier als rattenvanger geld te verdienen? Er is een speciale vacature voor opgesteld met een tekst die niets te raden overlaat. Ratten worden niet als vrienden van de stad New York beschouwd, maar als vijanden. Dit zijn een type vijanden die uitgeroeid moeten worden.

Geld verdienen als rattenvanger door op de vacature te solliciteren levert een aardig jaarsalaris op. Het hoofd van de afdeling knaagdierenbestrijding kan namelijk een jaarsalaris tegemoetzien dat tussen de 120.000 dollar en 170.000 dollar uitkomt. Er worden wel een aantal eisen aan de kandidaten gesteld. Zo dien je hoog opgeleid te zijn en al de nodige werkervaring hebben die uitkomt tussen de vijf en acht jaar. Het gaat hier bij om relevante werkervaring. Verder is het nodig om een killer instinct te hebben om als rattenvanger geld te gaan verdienen. Je moet wat dat betreft haast meedogenloos zijn en in elk geval vastberaden te zijn. De officiële benaming van de functie is overigens Director of Rodent Mitigation.

Ratten vormen een groot probleem in New York. Alleen dit jaar al zijn er ruim 21.000 klachten ingediend die te maken hadden met ratten. Onlangs heeft de gemeente nog een uitgebreid stappenplan gepresenteerd met een strategie om de rattenplaag te stoppen. Overigens  heeft Eric Adams als burgemeester van New York een bijzondere interesse voor ratten. In zijn jeugd had Eric bijvoorbeeld een huisdier in de vorm van een rat. Nu is de interesse echter niet meer gericht op de verzorging van een rat, maar op het wegjagen van vele ratten. De burgemeester vindt het nodig om de ratten in New York te verdelgen, want alleen daardoor kan er een einde aan de rattenplaag komen. Er worden echter ook andere maatregelen genomen. Zo ligt er een voorstel om de vuilnisbakken rattenproof te maken. Mocht je belangstelling hebben om geld te verdienen als hoofd rattenvanger dan kan je rechtstreeks bij de burgemeester solliciteren.

Overigens zijn er in bepaalde steden in Nederland ook steeds meer ratten die voor overlast zorgen. Heb je geen ambitie om naar New York te verhuizen en daar geld te verdienen als rattenvanger, richt dan je pijlen op Nederland. Er zijn hier namelijk ook rattenvangers actief die er geld mee verdienen. Je kan als rattenvanger bijvoorbeeld geld verdienen door te gaan werken bij een waterschap. Daarnaast zijn er mogelijkheden om als rattenvanger een eigen bedrijf op te richten en op jacht te gaan naar ratten. Er komen steeds meer ratten, zodat er in elk geval voldoende mogelijkheden zijn om geld te verdienen in de komende jaren en verdere toekomst.