TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je eigen lifestyle

Geld verdienen met je eigen lifestyle

Er zijn leuke manieren om geld te verdienen en één daarvan is een inkomen te genereren met je eigen lifestyle. Het komt erop neer dat je geld gaat verdienen met dat wat je leuk vindt of waarmee jij je bezighoudt in het dagelijkse leven. 

Heb je bijvoorbeeld fotograferen als hobby? Daar valt geld mee te verdienen. Je hoeft alleen maar even te weten hoe je dat doet. Je kan je bijvoorbeeld laten inhuren op feesten en partijen om foto’s te maken. Denk maar eens aan het maken van foto’s tijdens een babyshower of tijdens een bruiloft, maar ook tijdens sportwedstrijden of tijdens het uitgaan. Er zijn allerlei clubs die graag professionele foto’s willen publiceren op social media en daarvoor een fotograaf inhuren. Zo zijn er ook particulieren die zich tijdens een feest niet willen bezighouden met het maken van foto’s, maar daar liever iemand voor inhuren. Zo maak je van je hobby als onderdeel van je lifestyle een mooie inkomstenbron.

Ben je een echte spreker die liever praat dan naar anderen luistert? Dan is het mogelijk om geld te verdienen door te praten. Maak een podcast en laat anderen luisteren naar de interessante verhalen die je te vertellen hebt. Het duurt misschien even voordat je hier aardig wat geld mee kan verdienen, maar praten is toch je hobby. Er zijn verschillende opties om geld te verdienen met deze lifestyle. Bijvoorbeeld door voor advertenties te laten betalen of om luisteraars op vrijwillige basis geld te laten doneren. Daarnaast zijn er platforms waarop het mogelijk is om betaald te krijgen per bepaald aantal luisteraars. Ga maar op onderzoek uit en bereid alvast je eerste podcast voor.

 

Als er een bepaalde sport is die onderdeel uitmaakt van je lifestyle, waarom daar dan geen geld mee verdienen? Ook hier zijn verschillende manieren voor beschikbaar, zoals jezelf aanbieden als personal trainer of door op social media actief te zijn. Het is bij dat laatste wel belangrijk om volgers te krijgen als je er geld mee wilt verdienen. Denk ook aan het maken van vlogs of filmpjes met sportinstructies of misschien wel aan een heel fitnessprogramma dat mensen ook thuis kunnen volgen.

Ben je het liefste altijd op reis? Er zijn allerlei mensen die met reizen of tijdens het reizen geld verdienen. Je kan bijvoorbeeld een bestemming uitzoeken en daar een heel reisverhaal om heen maken dat interessant is om naar te kijken of te lezen. Je kan vloggen en bloggen tijdens je reizen en bijvoorbeeld reisvideo’s publiceren, zoals op YouTube. 

Gamen is natuurlijk ook een bepaalde lifestyle en daar valt eveneens geld mee te verdienen. Zelfs als je net niet goed genoeg bent om bijvoorbeeld onderdeel te worden van een e-sports team. Als dat wel zo is dan doe je goede zaken en zijn er allerlei mogelijkheden om geld te verdienen. Bijvoorbeeld door met je team prijzen te winnen. Er zijn voor andere gamers opties om geld te verdienen via platforms, waarop kijkers live mee kunnen kijken naar je prestaties. Dat kan onder meer via Twitch.