TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Op een leuke manier geld verdienen in de zomervakantie

Op een leuke manier geld verdienen in de zomervakantie

Er valt voor iedere jongere deze zomervakantie op allerlei manieren geld te verdienen. Daarbij heb je de keuze om zelfs op een leuke manier geld te verdienen. In de horeca is er bijvoorbeeld vakantiewerk in overvloed en kan je er zelfs een leuke bijbaan aan overhouden. Een van de leukere banen in de horeca is het bemannen van de bar. Je komt in contact met allerlei mensen en hebt een goed overzicht over de zaak. Ook in de bediening zijn er leuke mogelijkheden om geld te verdienen. Je kan er zelf wat leuks van maken door met een klantvriendelijke instelling en open houding aan de slag te gaan.

 

Bij mooi weer zijn de meeste mensen allemaal aardig op het terras. Het is wel hard werken in de bediening, maar je beleeft ook een geweldige tijd met je collega’s. Bovendien schijnt het zonnetje toch wel regelmatig en is het fijn om in de buitenlucht op het terras aan het werk te zijn. Daarnaast is het goed voor de gezondheid, want je maakt nogal wat meters als je in de bediening werkt. Heb je liever minder contact met mensen dan is er ook voor jou met een leuke baan geld te verdienen tijdens de zomervakantie. Bijvoorbeeld door als afwashulp in de horeca te gaan werken. Het lijkt misschien minder dankbaar werk, maar het is wel heel belangrijk werk. Een goede service in het restaurant wordt namelijk ook bepaald door schone borden en glimmend bestek. Voordeel is bovendien dat er geen sprake is van klantcontact als je dat tot nu toe weerhouden heeft om in de horeca een vakantiebaan te nemen.

Liever helemaal niet in de horeca aan de slag? Er zijn nog tal van andere manieren om in de zomervakantie op een leuke manier geld te verdienen. Bijvoorbeeld in de functie van studentchauffeur. Dat is een hartstikke leuke en afwisselende baan, waarbij je in mooie auto’s rijdt. Zo kom je nog eens ergens en je verdient er ook nog leuk mee. Het is wel nodig om een rijbewijs te hebben en met een klantvriendelijke instelling kom je verder. 

Een andere optie om geld te gaan verdienen in de zomervakantie is door jezelf in te schrijven als zelfstandig ondernemer. Er is veel vraag naar bijvoorbeeld online marketeers en webdesigners. Allerlei diensten die online te realiseren zijn, komen in aanmerking voor het starten van een eigen bedrijf. Kijk waar je eigen talenten liggen en start een onderneming. Dit is een prima tijd om voor jezelf te beginnen. 

Wil je de zomervakantie liever relaxt doorbrengen dan zijn er toch nog manieren om geld te verdienen. Op een leuke manier welteverstaan. Kijk eens naar je overbodige spullen in huis, maak er foto’s van, zet er een prijs op en verkoop ze. Bijvoorbeeld op marktplaats, maar het is ook nog altijd mogelijk om bij de supermarkt je spullen aan te prijzen op het prikbord. Bij overbodige spullen kan je ook denken aan kleding die je niet meer draagt of aan spullen die je echt nooit meer gebruikt.