TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Nu geld verdienen met ethereum

Nu geld verdienen met ethereum

De koers van ethereum is al een tijdje naar boven aan het gaan en dat is niet voor niets. Ethereum is namelijk een basis voor de lancering van smart contracts en decentralized applications ofwel DAPP’s. De munt voor het netwerk staat bekend als ether en ethereum zelf is het blockchain netwerk. Ether heeft in februari het hoogste niveau ooit bereikt. Dan denk je misschien dat er een terugval komt, maar de potentie is opwaarts heel groot. Het is dan ook nu het moment om met ethereum geld te verdienen. Eerder was het hoogste punt ooit al verbroken op 25 januari. De laatste keer dat de koers zo hoog stond was in januari 2018. Het heeft dan ook even geduurd voordat het record is verbroken.

Als de opwaartse lijn zich doorzet, betekent dat de weg voor ethereum vrij is naar een koers richting de 1.789 euro. Mocht de koers tijdens deze weg naar boven toch onverhoopt dalen dan is er steun te vinden op het voormalige hoogtepunt van 1.181 euro. Het is een goed teken als bij een onverhoopte daling de 1.181 een steun blijkt te zijn. Het is uiteraard zo dat een koers nooit in een alsmaar stijgende lijn omhoog kan gaan. Fluctuaties doen zich altijd voor, maar het is dan ook een kwestie van de koerstrend in de gaten houden.

Heb je helemaal geen ervaring met cryptocurrency? Het is helemaal niet moeilijk om van start te gaan om geld te verdienen met ethereum. Er zijn exchanges waar je een account aanmaakt en geld kan storten met iDeal. Daarna heb je de keuze uit allerlei cryptomunten, zoals ethereum. Je koopt dan voor een bepaald bedrag of je selecteert een bepaald aantal ethereum. Daarna is het interessant om de koersontwikkeling te blijven volgen. Stel voor jezelf een doel als het gaat om geld verdienen met ethereum. Wil je op korte termijn winst zien dan is het aan te raden er bovenop te blijven zitten. De koers stijgt soms ineens zomaar tientallen euro’s, maar let op want een snelle daling van 100 euro met daarna weer een stijging komt eveneens voor. Wil  je op de lange termijn geld verdienen met ethereum laat je dan niet van de wijs brengen door de snelle koersstijgingen en dalingen. 

Het is uiteraard ook aan te raden om als je geld wilt verdienen met ethereum het laatste nieuws in de gaten te houden. Een nieuwsbericht kan positief of negatief uitpakken. Bovendien zijn er allerlei analisten die ethereum dagelijks volgen en er analyse van geven met koersverwachtingen. Mocht de handel in crypto je interesseren dan zijn er ook nog andere cryptomunten die interessant zijn om te volgen. Uiteraard met het investeren van geld geheel op eigen risico. Naast de hooggespannen verwachtingen van ethereum lijkt het bijvoorbeeld met ripple ook de goede kant op te gaan. De kans is groot dat XRP als eenheid van ripple een opwaartse trend inzet. Daar is in elk geval al een begin mee gemaakt. Bovendien staat de prijs van XRP in vergelijking met ether heel laag, zodat je ook met een beperkt budget geld kan verdienen.