TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als persoonlijk assistent van miljonair

Geld verdienen als persoonlijk assistent van miljonair

Er zijn banen en er zijn droombanen om geld mee te verdienen. Er is nu een fantastische droombaan beschikbaar als persoonlijk assistent van een miljonair. Het is de bedoeling om met de miljonair rond te reizen over de wereld. Het is geen bijbaan, maar eerder een fulltime baan. Daar is het salaris dan ook naar, want er is sprake van een startsalaris van 32.500 euro per jaar. Dat is niet het enige, want degene die deze droombaan krijgt, verdient niet alleen geld. Het is ook de bedoeling om de miljonair gezelschap te houden en gezamenlijk een jetsetleven te leiden. De miljonair komt uit Australië en is 26 jaar. De miljonair verdient zelf genoeg geld per maand.

Het maandelijkse inkomen bedraagt ongeveer 75.000 euro. Daar kunnen toch zeker wat leuke reisjes voor worden gemaakt. Alle kosten voor de reizen en het verblijf komen eveneens voor een vergoeding in aanmerking. Er zijn wel een aantal eisen gesteld. Het is bijvoorbeeld de bedoeling dat je goed kunt multitasken en van reizen houdt. Verder moet je in het bezit zijn van een geldig paspoort die nog niet binnen een jaar verloopt. Meteen nadat je in dienst bent, is het al tijd om op pad te gaan met de jonge miljonair. Om de paar maanden wordt een ander land bezocht. Onderweg is het de bedoeling om de miljonair zakelijk te ondersteunen. Het lijkt een geweldige baan om geld te verdienen, maar het is wel de bedoeling om hard te werken. Dat doet de miljonair zelf namelijk ook iedere dag.